Preview Mode Links will not work in preview mode

FOKCAST

Lekker zeuren via Skype of in de kelder van comedy cafe The Joker met Fokke van der Meulen

Aug 30, 2021

datum: woensdag 4 augustus 2021
gast: Jeroen Leenders

Een fijn weerzien met een van onze favoriete mensen op de planeet. We hebben het over zijn Jeroen Leenders Experience en het moeilijke afgelopen jaar.

 


Aug 26, 2021

datum: 21 juli 2021
gasten: Jade Mintjens en Mohsin Abbas

Twee korte gesprekken met twee redelijk nieuwe gezichten in het comedy landschap. Jade en Mohsin zijn beide al een paar jaar bezig en klaar voor de volgende stappen. We spreken met hen in onze kelder.


Aug 24, 2021

datum: maandag 2 augustus 2021
gast: Laura Janssens

Niet in de vieze kelder maar op het podium van een leeg cafe The Joker spreken we met deze geweldige illustrator/cartooniste. We hebben het over haar werk, over biografische strips en ze beantwoordt vragen die luisteraars via reddit hebben gesteld.

Met excuses voor de...


Aug 16, 2021

datum: zondag 18 juli 2021
gast: Silvester Zwaneveld

We zijn altijd blij om Silvester te mogen begroeten in onze kelder. We praten over de show vorig jaar van Silvester met Arie in The Joker, over extra visuele zaken in cabaret en zijn boek/podcast: Zo Maak Je Een Cabaret Programma.


Aug 9, 2021

datum: maandag 2 augustus
gast: Xander De Rycke

We zagen de nieuwe live action Disney film Jungle Cruise, bespreken hem redelijk spoiler vrij en hebben het dan ook over andere Disney attracties waar films van zijn gemaakt: Tomorrowland, Pirates of the Caribbean, The Haunted Mansion, The Country Bears en Mission to Mars.