Preview Mode Links will not work in preview mode

FOKCAST

Lekker zeuren via Skype of in de kelder van comedy cafe The Joker met Fokke van der Meulen

Jan 27, 2022

datum: januari 2022

gasten: Michael van Peel Jade Mintjens, Bjorn Heymans, Filip Joos, Xander De Rycke, Aldo Verbergt, Jens Dendoncker, Amelie Albrecht, Jaros Bodytko, Alex Agnew, Jens (Mekanik) Lambrigts, Basiel Noterman en Sven De Ridder.

FOKCAST 350 is 13 gesprekken met diverse mensen. We hebben het over: Star Wars,...


Jan 18, 2022

datum: 12 januari 2022
gasten: Sven De Ridder en Alex Agnew

Op 6 januari stierven 2 grote Hollywood namen. We doen een eerbetoon aan beide heren.

Peter Bogdanovich was een schrijver, journalist, acteur en regisseur. Hij maakte oa The Last Picture Show, Mask, Targets en What's Up Doc. Hij speelde ook de therapeut van...


Jan 13, 2022

datum: 4 januari 2022

gast: Joost Vandecasteele

Joost heeft een nieuw boek uit: Verlos ons van het kwaad. Reden genoeg om een uurtje met deze geweldige kerel te spreken via Zoom. Helaas was de wifi verbinding soms niet geweldig.

 


Jan 10, 2022

datum: 4 januari 2022

gast: Adriaan Van den Hoof

Een zeer fijn weerzien met deze oude vriend. We hebben het over zijn voorstelling en boek: "'t Zal schoon zijn als het af is.", over onze James Bond film: "Nobody Lives Forever", over diverse film en TV programma's en we sluiten af met de mop van de beer en het konijn.


Jan 7, 2022

datum: 5 en 6 januari
gasten: Xander De Rycke, Amelie Albrecht en Jens Mekanik Lambrigts

Een andere grote spin: Spider-Man. We bespreken de nieuwe film: No Way Home (met spoilers)en de oude films. Jens geeft wat toelichting rond de comics en Amelie had nog nooit een Marvel gerelateerde film gezien en bekeek niet...