Preview Mode Links will not work in preview mode

FOKCAST

Lekker zeuren via Skype of in de kelder van comedy cafe The Joker met Fokke van der Meulen

Mar 28, 2017

woensdag 22 maart

gasten: Soe Nsuki, Ariane Van Hasselt, Alex Agnew, Katrijn Van Bouwel, Alyssa Gonzalez

Het was druk in de kelder van The Joker met 4 vrouwen en een drama queen. Geen idee waar het allemaal over ging want er was iemand te druk met het opeten van de koekjes die Ariane had gemaakt.


Mar 21, 2017

zondag 19 maart

gast: Raf Coppens

De Grote Raf Coppens Show kwam langs in The Joker en wij spraken voor die show, over zijn carriere, zijn ups en zijn downs, over zijn CD Depressief en over de media.


Mar 16, 2017

zondag 12 maart 2017

gast: Nigel Williams

Een leuk weerzien met comedy pionier en goede maat: Nigel Williams. Hij is niet meer kwaad. Echt? En hij speelt 6 mei zijn laatste avondvullende theatershow in CC Berchem. Zijn laatste show?

en

zondag 12 februari 2017

gasten: Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers

Nieuwe Belg...


Mar 7, 2017

zondag 26 februari

gasten: Tim Foncke en Jens Dendoncker.

We spreken met TimFonckefan Jens en Tim Foncke zelf over comedy met De Troepen, over zijn boek: God is klein geschapen, over de cover van dat boek (door Slinkachu), over Bloggen (check mijn blog: Lekker Zeiken) vs Twitter, over slechte poezie, over Gerard Reve...


Mar 1, 2017

Zondag 26 februari

gast: Joost Vandecasteele

De legendarische en geweldige Joost Vandecasteele zit in onze kelder. We hebben het over comedy, Generatie B, auditie porno, Punk, Talkshows (natuurlijk) en mooie dingen. Binnenkort komt zijn nieuwe boek "Bella" uit.