Preview Mode Links will not work in preview mode

FOKCAST

Lekker zeuren via Skype of in de kelder van comedy cafe The Joker met Fokke van der Meulen

Mar 31, 2019

Date: 22nd of March 2019

Guest: Pete Fij

Just before an acoustic gig of Pete Fij(alkowski) in The Joker we talk about his band Adorable, his other musical projects and his tour.


Mar 27, 2019

Datum: zondag 17 maart

Gasten: Xander De Rycke en Alex Agnew.

Niet in de kelder maar op het podium met 2 podcast grootheden die toevallig ook nog eens comedy grootheden zijn. DEEL 2.

We hebben het over het ontmoeten van helden, Jean-Claude Van Damme, Lewis Black, Freek de Jonge, Jimmy Page, Peter Steele,...


Mar 19, 2019

Datum: zondag 17 maart

Gasten: Xander De Rycke en Alex Agnew.

Niet in de kelder maar op het podium met 2 podcast grootheden die toevallig ook nog eens comedy grootheden zijn. We hebben het over Captain Marvel,  over Stan and Ollie, over Leaving Neverland en andere vrolijke zaken.

 


Mar 13, 2019

datum: zondag 27 januari

gast: William Boeva

Na de mini podcast (158) nu een normale podcast! We hebben het over de laatste shows van RESET, over onze snorren, over zijn party-band: Pluto Was A Planet,  over zijn nieuwe heup, over te veel dwergen moppen, over gehandicapten in de media en parkeerplaatsen voor...


Mar 6, 2019

Datum: dinsdag 5 maart

Gasten: Jens Baas en Jens Manga.

Locatie: Mekanikstrip!

We hebben het over de comic book Oscar winaars, over de Urbanus tekenfilm over Brussels Comic Con en over een nieuwe Manga en de nieuwe comic books:

NYANKEES GN VOL 01, SHARKEY BOUNTY HUNTER #1, BULLY WARS TP VOL 01, COLD SPOTS TP, WEATHERMAN...