Preview Mode Links will not work in preview mode

FOKCAST

Lekker zeuren via Skype of in de kelder van comedy cafe The Joker met Fokke van der Meulen

Jul 31, 2019

Datum: zondag 16 juni

Gast: Ygor uit Poperinge AKA Filip Haeyaert

We hadden een zeer leuk gesprek met Ygor. Helaas stond ons opname apparaat niet op REC. Gelukkig hadden we daarna nog een leuk gesprek. We hebben het over de oorsprong van zijn naam, over zijn wandelroute in Poperinge, over zijn nieuwe show: "de Ark van...


Jul 23, 2019

datum: zondag 14 juli

gasten: Alex Agnew, Xander De Rycke

Live in The Joker! 2 delen voor de prijs van 1. We hebben het over Xander zijn reis naar Florida, Disney World en Kennedy Space Center. In het 2e deel hebben we het over onze trip naar London om Seinfeld te zien, over te dure tickets, over winkels, liften en auto...


Jul 16, 2019

datum: zondag 28 april

gast: Jade Mintjes

Eindelijk een echte mooie radio stem in onze kelder. We hebben het over comedy, over haar ambities, over films en tv en over haar Engelse grootvader.


Jul 10, 2019

Datum: woensdag 19 juni

Gast: Xander De Rycke

Vlak voor zijn try-out voor zijn nieuwe show: "Bekend en Bescheiden" hebben we over die show en zijn komende "Houdt Het Voor Bekeken" show over Vlaamse TV en film. En we hebben het over zijn komende reis naar Florida.


Jul 2, 2019

date: June 4

guest: Judah Friedlander

A very special winner in The Joker: Judah Friedlander. We talk about his European tour, his comedy, his Star Wars cameo and his role in the brilliant movie: American Splendor.