Preview Mode Links will not work in preview mode

FOKCAST

Lekker zeuren via Skype of in de kelder van comedy cafe The Joker met Fokke van der Meulen

May 30, 2018

zondag 27 mei en woensdag 30 mei

gasten: Theo Maassen en Jeroen Leenders en Sander VDV

Eerst hebben we het met Theo over zijn comedy, zijn film en zijn erectie. Daarna hebben we het met Jeroen en Sander over de Experience Podcast van Jeroen en de strip Pissebloem van Sander.


May 23, 2018

zondag 13 mei 2018

Gasten: Amelie Albrecht, Soe Nsuki, Ariane Van Hasselt, Lene Vos, Jasper Posson

Vrouwen avond in The Joker. We praten met Amelie over haar prille comedy carriere, over Dendermonde vs Aalst en over de Radio 2 Humorklas Finale die er aan komt. Daarna vallen de andere dames ook binnen en bespreken we de...


May 15, 2018

zondag 29 april

gasten: Jo De Rijck en Tom Bibo

Jo De Rijck is wereldberoemd van Belgiums Got Talent en Penn & Teller Fool Us. Met zijn Kip Curry gaat hij die avond ook spelen in The Joker. We hebben het (samen met Tom Bibo die ook binnenvalt) over zijn carriere, over dierentrainen en natuurlijk over Penn & Teller!


May 8, 2018

zondag 15 april 2018

gasten: Kristel Zweers en Joost Van Hyfte

Nederlandse Kristel is terug van Azie en speelt weer comedy in het Nederlands. We bespreken haar comedy loopbaan, haar Lama jaar en haar Aziatisch avontuur. Ook Joost Van Hyfte speelde ooit in Shanghai. Verder moet Joost nieuw comedy materiaal verzinnen bij...


May 2, 2018

zondag 8 april

gast: Rob Vanoudenhoven

Voor Rob een try-out gaat doen van zijn avondvullende theater show: Het 13e Werk praten we over zijn carriere en alle bijzondere verhalen die hij heeft meegemaakt!