Preview Mode Links will not work in preview mode

FOKCAST

Lekker zeuren via Skype of in de kelder van comedy cafe The Joker met Fokke van der Meulen

May 30, 2017

zondag 14 mei

Gasten: Jens Dendoncker en Bert Gabriels.

Hoi Pipeloi Fans. Jensje is naar de kapper geweest, hij heeft nieuw materiaal, speelt heel af en toen nog eens een slechte show, verjaart niet graag en speelt graag spelletjes in de auto.

(sorry voor de vervelende telefoon storingen! iemand (JENS NATUURLIJK) had...


May 25, 2017

Wednesday May 24 2017

guests: Reginald Barris and Jack Holmes

An American Austrian and An English Austrian walk into The Joker. We talk about our names, the comedy tour and the comedy scene in Vienna!


May 16, 2017

Woensdag 10 mei

Gasten: Jasper Posson, Jeroen Leenders en Roel Goyens

Misschien wel de raarste Fokcast tot nu toe. Praten met Jeroen Leenders is een zeer grappige en heel rare experience! Geen idee waar het allemaal juist over ging, maar de concepten: in zijn muts pissen en iemand in de zak naaien kwamen voorbij!


May 9, 2017

woensdag 26 april

gast: Jeroen Verdick

woensdag 12 april

gast: Peter Hens

2 korte fokcasts met 2 comedybeginners / Kempenaren! De een heeft een baby face en verhuisde naar Turnhout en de ander was leraar en heeft zijn gitaar mee!


May 2, 2017

zondag 23 (niet 24) april

Gast: Wilko Terwijn

Antwerpen heeft last van de 10 miles gekte, maar Wilko heeft er ook van genoten. We praten over 25 jaar comedy van Wilko, over een natte Patricia Paay, over humor op het internet, over grote improvisatie show, over Nederlandse correspondents diner, over de roast van Gordon...